Posted in LAJME Njoftime

Tërmeti, specialistë të vendeve aleate e partnere asistencë për operacionet e kërkim – shpëtimit

Pas situatës të rënduar të krijuar nga tërmeti me magnitudë 6,4 shkalla Rihter, me epiqendër bregdetin e Durrësit që goditi në orët e para të…

Continue Reading... Tërmeti, specialistë të vendeve aleate e partnere asistencë për operacionet e kërkim – shpëtimit
Posted in LAJME Njoftime

Tërmeti trondit vendin, Xhaçka: Fatkeqësisht ka jetë të humbura, por i gjithë shteti është në këmbë

Të dashur qytetarë, këto janë momente shumë të vështira për të gjithë shqiptarët, pavarësisht nëse ndodhen në zonat që pësuan goditjen e madhe të tërmetit,…

Continue Reading... Tërmeti trondit vendin, Xhaçka: Fatkeqësisht ka jetë të humbura, por i gjithë shteti është në këmbë
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI

Në vijim të aktivitetit të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit për ardhjen në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti dhe përmbytjet…

Continue Reading... NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Kuvajti ndihma për të prekurit nga tërmeti

Shteti i Kuvajtit iu bashkua vendeve të tjera, që janë solidarizuar duke dërguar ndihma për të përballuar situatën e krijuar pas lëkundjeve të tërmetit të…

Continue Reading... Kuvajti ndihma për të prekurit nga tërmeti
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Tërmeti i 21 shtatorit, mbërrijnë ndihma nga Turqia

Pas tërmetit të 21 shtatorit, Turqia i ka ardhur në ndihmë Shqipërisë me bazë materiale të një vlere monetare prej 350 mijë euro. Në prani…

Continue Reading... Tërmeti i 21 shtatorit, mbërrijnë ndihma nga Turqia
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

BE ndihma për tërmetin

BE ndihma për tërmetin 14 vende anëtare të Bashkimit Evropian si dhe 2 vende të tjera joanëtare u solidarizuan menjëherë për t’i ardhur në ndihmë…

Continue Reading... BE ndihma për tërmetin
Posted in LAJME Njoftime

RREGULLORE PËR HETIMIN ADMINISTRATIV TË SINJALIZIMIT DHE MBROJTJEN E KONFIDENCIALITETIT NË DPRMSH

MINISTRIA E MBROJTJES DREJTORIA E PËRGJITHSHME E REZERVAVE MATERIALE TË SHTETIT         RREGULLORE PËR HETIMIN ADMINISTRATIV TË SINJALIZIMIT DHE MBROJTJEN E KONFIDENCIALITETIT…

Continue Reading... RREGULLORE PËR HETIMIN ADMINISTRATIV TË SINJALIZIMIT DHE MBROJTJEN E KONFIDENCIALITETIT NË DPRMSH
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Tërmeti i 21 shtatorit, Greqia sjell avionin e parë me ndihma të BE-së për Shqipërinë

Tërmeti i 21 shtatorit, Greqia sjell avionin e parë me ndihma të BE-së për Shqipërinë Mbërrijnë në Shqipëri ndihmat e para të Bashkimit Evropian për…

Continue Reading... Tërmeti i 21 shtatorit, Greqia sjell avionin e parë me ndihma të BE-së për Shqipërinë
Posted in Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Hungaria solidarizohet me Shqipërinë pas tërmeteve

Hungaria rikonfirmon mbështetjen e saj për kapërcimin e situatës së Shqipëri nga tërmetet.

Continue Reading... Hungaria solidarizohet me Shqipërinë pas tërmeteve
Posted in LAJME

REZERVAT E SHTETIT DËRGOJNË NDIHMA PËR FAMILJEN NDOJ NË PUKË

Burrë dhe grua humbën jetën nga zjarri që përfshiu banesën si pasojë e një shkëndije elektrike, ndërsa 4 fëmijët e çiftit dhe dy të moshuarit…

Continue Reading... REZERVAT E SHTETIT DËRGOJNË NDIHMA PËR FAMILJEN NDOJ NË PUKË