Drejtoria e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit, gjatë situatës kritike të krijuar ditët e fundit nga reshjet intensive të dëborës dhe temperaturat e ulëta në të gjithë territorin e vendit ka vijuar gatishmërinë dhe u është përgjigjur në kohë të gjithë kërkesë nevojave të njësive të ndryshme vendore paraqitur sipas tabelës së mëposhtme:

Tiranë më 07.01.2017
I. Për Qendrën Tranzitore Kombëtare të Emergjencave:  
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore “AFAD” pako 50/1337.5 kg DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 1337.5 kg mallra ushqimore
Tiranë më 09.01.2017
I. Për Prefekturën Dibër-Bashkia Dibër, Bulqizë dhe Klos:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Miell ton 10 DRRMSH Tiranë
2 Pako ushqimore “AFAD” pako 100/2675 kg DRRMSH Tiranë
3 Pako ushqimore RSH pako 50/1225 kg DRRMSH Tiranë
4 Batanije copë 150 DRRMSH Tiranë
5 Pallto dimërore copë 50 DRRMSH Tiranë
6 Pantallona xhins palë 50 DRRMSH Tiranë
7 Rroba të përdorura thasë 1 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 3900 kg mallra ushqimore
  10 000 kg Miell
  250 copë mallra industriale
  50 kg rroba të përdorura
Tiranë më 09.01.2017
I. Për Prefekturën Kukës, Njësia Arrën:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore “AFAD” pako 50/1337.5 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 50 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 1337.5 kgmallra ushqimore
  50 copë mallra industriale
Tiranë më 10.01.2017
I. Për Prefekturën Gjirokastër-Bashkia Memaliaj:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore “AFAD” pako 8/214 kg DRRMSH Tiranë
2 Pako ushqimore RSH pako 92/2070kg DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 2284 kg mallra ushqimore
Tiranë më 10.01.2017
I. Për Prefekturën Shkodër-Njësia Administrative Kelmend:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore RSH pako 60/1350 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 60 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 1350 kg mallra ushqimore
60 copë mallra industriale
Tiranë më 10.01.2017
I. Për Prefekturën Dibër-Njësia Administrative Lurë:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore “AFAD” pako 60/1350 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 60 DRRMSH Tiranë
3 Pallto dimërore copë 30 DRRMSH Tiranë
4 Xhupa femrash copë 30 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 1350 kg mallra ushqimore
  120 copë mallra industriale
Tiranë më 11.01.2017
I. Për Prefekturën Kukës-Bashkia Tropojë:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore RSH pako 30/675 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 30 DRRMSH Tiranë
3 Frigorifer Star copë 3 DRRMSH Tiranë
4 Televizor Star copë 3 DRRMSH Tiranë
5 Dyshek copë 15 DRRMSH Tiranë
6 Jastëkë copë 15 DRRMSH Tiranë
7 Këllëf jastëku copë 15 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 675 kg mallra ushqimore
81 copë mallra industriale
Tiranë më 11.01.2017
I. Për Prefekturën Lezhë-Bashkia Rrëshen:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore RSH pako 10/225 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 5 DRRMSH Tiranë
3 Pallto dimërore copë 5 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 225 kg mallra ushqimore
10 copë mallra industriale
Tiranë më 12.01.2017
I. Për Prefekturën Shkodër-Bashkia Pukë dhe Fushë Arrëz:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Miell ton 10 DRRMSH Tiranë
2 Pako ushqimore RSH pako 150/2885 kg DRRMSH Tiranë
3 Xhupa femrash copë 30 DRRMSH Tiranë
4 Pallto dimërore copë 50 DRRMSH Tiranë
5 Batanije copë 100 DRRMSH Tiranë
6 Pantallona xhins palë 100 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 2885 kg mallra ushqimore
  10 000 kg Miell
280 copë mallra industriale
Tiranë më 12.01.2017
I. Për Prefekturën Kukës-Bashkia Tropojë (tjetër urdhër):
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore RSH pako 30/675 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 30 DRRMSH Tiranë
3 Frigorifer Star copë 3 DRRMSH Tiranë
4 Televizor Star copë 3 DRRMSH Tiranë
5 Dyshek copë 15 DRRMSH Tiranë
6 Jastëk copë 15 DRRMSH Tiranë
7 Këllëf jastëku copë 15 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 675 kg mallra ushqimore
81 copë mallra industriale
Tiranë më 12.01.2017
I. Për Prefekturën Shkodër-Njësia Administrative Theth:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Pako ushqimore RSH pako 60/1350 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 60 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 1350 kg mallra ushqimore
  60 copë mallra industriale
Tiranë më 13.01.2017
I. Për Prefekturën Dibër-Njësia Administrative Selishtë:
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
1 Miell ton 2.5 DRRMSH Tiranë
2 Pako ushqimore RSH pako 50/1000 kg DRRMSH Tiranë
Gjithësej: Miell 2500 kg
1000 kg mallra ushqimore
Tiranë më 14.01.2017
I. Për Bashkinë e Malësisë së Madhe:    
EMËRTIMI NJËSIA SASIA GJENDJE NË
  Miell ton 10 DRRMSH Tiranë
1 Pako ushqimore RSH pako 150/3000 kg DRRMSH Tiranë
2 Batanije copë 150 DRRMSH Tiranë
4 Pantallona xhins palë 150 DRRMSH Tiranë
5 Pallto dimërore copë 30 DRRMSH Tiranë
6 xhupa femrash copë 30 DRRMSH Tiranë
7 Televizor star copë 2 DRRMSH Tiranë
8 Frigorifer star copë 2 DRRMSH Tiranë
Gjithësej: 10 000 kg Miell
  3000 kg mallra ushqimore
364 copë mallra industriale

Author: tdbsupport