Posted in LAJME Njoftime

URDHËR NR 38, DATË 12.05.2020 PËR RREGULLOREN TIP

PËR MARRJEN E MASAVE ORGANIZATIVE PËR USHTRIMIN E VEPRIMTARISË SË INSTITUCIONEVE TË ADMINISTRATËS SHTETËRORE GJATË GJENDJES SË EPIDEMISË SË SHKAKTUAR NGA COVID-19

Continue Reading... URDHËR NR 38, DATË 12.05.2020 PËR RREGULLOREN TIP
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

COVID – 19, shpërndahen 600 pako ushqimore në Bashkinë Dibër

Rezervat e Shtetit, Efektivët e Komandës Mbështetëse dhe Forcave të Armatosura, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe pushtetin vendor janë angazhuar në…

Continue Reading... COVID – 19, shpërndahen 600 pako ushqimore në Bashkinë Dibër
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Shpërndahen 600 pako në Bashkitë Mat, Bulqizë e Klos

Fundjavë në krye të detyrës. Rezervat e Shtetit, Efektivët e Komandës Mbështetëse dhe Forcave të Armatosura, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe…

Continue Reading... Shpërndahen 600 pako në Bashkitë Mat, Bulqizë e Klos