Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI

Në vijim të aktivitetit të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit për ardhjen në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti dhe përmbytjet…

Continue Reading... NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Kuvajti ndihma për të prekurit nga tërmeti

Shteti i Kuvajtit iu bashkua vendeve të tjera, që janë solidarizuar duke dërguar ndihma për të përballuar situatën e krijuar pas lëkundjeve të tërmetit të…

Continue Reading... Kuvajti ndihma për të prekurit nga tërmeti
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Tërmeti i 21 shtatorit, mbërrijnë ndihma nga Turqia

Pas tërmetit të 21 shtatorit, Turqia i ka ardhur në ndihmë Shqipërisë me bazë materiale të një vlere monetare prej 350 mijë euro. Në prani…

Continue Reading... Tërmeti i 21 shtatorit, mbërrijnë ndihma nga Turqia
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

BE ndihma për tërmetin

BE ndihma për tërmetin 14 vende anëtare të Bashkimit Evropian si dhe 2 vende të tjera joanëtare u solidarizuan menjëherë për t’i ardhur në ndihmë…

Continue Reading... BE ndihma për tërmetin