Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Tërmeti i 21 shtatorit, mbërrijnë ndihma nga Turqia

Pas tërmetit të 21 shtatorit, Turqia i ka ardhur në ndihmë Shqipërisë me bazë materiale të një vlere monetare prej 350 mijë euro. Në prani…

Continue Reading... Tërmeti i 21 shtatorit, mbërrijnë ndihma nga Turqia