NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI

LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Në vijim të aktivitetit të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit për ardhjen në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti dhe përmbytjet e ndodhura ditët e fundit në disa qarqe të vendit, DPRMSH në bashkëpunim të plotë me Shtabin e Përgjithshëm, Mbrojtjen Civile, Prefekturat dhe Bashkitë e Shqipërisë ka shpërndarë ndihma si më poshtë: