Posted in Aktivitete LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

PLAN MASASH ORGANIZATIVE DHE ADMINISTRATIVE PËR PËRBALLIMIN E GJENDJES SË FATKEQËSISË NATYRORE TË SHKAKTUAR NGA EPIDEMIA E VIRUSIT COVID-19 NË DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË REZERVAVE MATERIALE TË SHTETIT

26 Mars 2020 Hyrje Plani i masave organizative dhe administrative për përballimin e gjendjes së fatkeqësisë natyrore të shkaktuar nga epidemia e virusit COVID-19 bazohet…

Continue Reading... PLAN MASASH ORGANIZATIVE DHE ADMINISTRATIVE PËR PËRBALLIMIN E GJENDJES SË FATKEQËSISË NATYRORE TË SHKAKTUAR NGA EPIDEMIA E VIRUSIT COVID-19 NË DREJTORINË E PËRGJITHSHME TË REZERVAVE MATERIALE TË SHTETIT
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

COVID – 19, shpërndahen 300 pako ushqimore në Kamëz, Bathore, Kavajë e Rrogozhinë

Efektivët e Forcave të Armatosura kanë vijuar shpërndarjen e pakove ushqimore gjatë të hënës në Kamëz, Bathore, Kavajë e Rrogozhinë. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka,…

Continue Reading... COVID – 19, shpërndahen 300 pako ushqimore në Kamëz, Bathore, Kavajë e Rrogozhinë
Posted in LAJME Njoftime

Mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të kolegut Ndue Marinaj

Drejtoria e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit shpreh keqardhjen më të thellë për ndarjen e parakohshme nga jeta të mikut dhe kolegut të nderuar…

Continue Reading... Mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të kolegut Ndue Marinaj
Posted in Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Nis nga Thumana shpërndarja e pakove ushqimore, Çako: Bashkitë të identifikojnë familjet në nevojë

  Nis shpërndarja e pakove të para ushqimore për pensionistët kryefamiljarë dhe familjet në nevojë. Të parët kanë qenë banorët e Thumanës, të goditur më…

Continue Reading... Nis nga Thumana shpërndarja e pakove ushqimore, Çako: Bashkitë të identifikojnë familjet në nevojë
Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Nis përgatitja e pakoveve ushqimore, Xhaçka: Durim, do të ndihmohet çdo familje në nevojë

Pensionistët kryefamiljarë dhe familjet në nevojë do të kenë shumë shpejt ndihmat e para për të përballuar situatën e krijuar nga rreziku i virusit COVID-19.Ministrja…

Continue Reading... Nis përgatitja e pakoveve ushqimore, Xhaçka: Durim, do të ndihmohet çdo familje në nevojë
Posted in LAJME Njoftime

Si të mbrohemi nga COVID -19?

Si të mbrohemi nga COVID -19? Urdhër Nr 168, datë 12.03.2020 i ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale “Për ndalimin/kufizimin e lëvizjeve me mjetet e…

Continue Reading... Si të mbrohemi nga COVID -19?