Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI

Në vijim të aktivitetit të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit për ardhjen në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti dhe përmbytjet…

Continue Reading... NDIHMAT E DHËNA NGA REZERVAT E SHTETIT PËR FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI