Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Kuvajti ndihma për të prekurit nga tërmeti

Shteti i Kuvajtit iu bashkua vendeve të tjera, që janë solidarizuar duke dërguar ndihma për të përballuar situatën e krijuar pas lëkundjeve të tërmetit të…

Continue Reading... Kuvajti ndihma për të prekurit nga tërmeti