Posted in LAJME Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Tërmeti i 21 shtatorit, Greqia sjell avionin e parë me ndihma të BE-së për Shqipërinë

Tërmeti i 21 shtatorit, Greqia sjell avionin e parë me ndihma të BE-së për Shqipërinë Mbërrijnë në Shqipëri ndihmat e para të Bashkimit Evropian për…

Continue Reading... Tërmeti i 21 shtatorit, Greqia sjell avionin e parë me ndihma të BE-së për Shqipërinë
Posted in Ndihma Industriale dhe Ushqimore Njoftime

Hungaria solidarizohet me Shqipërinë pas tërmeteve

Hungaria rikonfirmon mbështetjen e saj për kapërcimin e situatës së Shqipëri nga tërmetet.

Continue Reading... Hungaria solidarizohet me Shqipërinë pas tërmeteve